Tunfiskmousse (Mousse di tonno)
Jula er rett rundt hjørnet. Hvis du er litt stressa og lurer på hva du skal lage til forrett eller aperitif og du har lyst på noe nytt, er denne velsmakende moussen noe for deg.
Denne nydelige oppskriften med tunfisk er veldig enkel, rask og perfekt til enhver anledning.
Det er også en annerledes måte å bruke og tilberede tunfisk: en spredbar krem ideell for en aperitif eller som fingermat i en buffet.
Du kan fordele moussen i små glass eller du kan servere den på «crostini» (ristet brød) eller som fyll i vol-au-vent eller tarteletter.
Det er unødvendig å si at tunfisken må være av god kvalitet, best er den på glass eller på boks i olivenolje.
Diff: 1
Tilberedelse: 10’
Vin: Prosecco
Ingredienser til 4 personer:
- 200 g hermetisk tunfisk i olivenolje, avrent
- 100 g philadelphia-ost
- 3 ansjosfileter
- 4-5 kapers
- nykvernet svart pepper
Slik gjør du:
Skyll kapersene under kaldt vann.
Legg tunfisken, ansjosene, kapersene og philadelphia-osten i en mikser og kjør til en puré.
Skrap det ned i en bolle og smak til med pepper.
Server det med ristet brød.
Så smakfull forrett. Elsker den! Takk for oppskriften.
Bare hyggelig kjære Ghazaleh. Kos dere med maten min. 🥰
Fantastisk😋Jeg bare elsker den, gjerne med rista brød/loff 🤩 Tusen takk🥰
Tusen takk Lisbeth. Så fint å ha en så hyggelig tilbakemelding 😀