Kokoskuler (Praline al cocco)
Kommer det noen venner på besøk? Aner du ikke hva du skal servere til dessert?
Smil! Jeg er her for å hjelpe deg !
De er ikke bare kjappe å lage, men de smaker også utrolig godt. Særlig for dem som elsker kokos.
Deilig og uimotståelig er de rette ordene for å beskrive dem…men du må være oppmerksom på at det blir vanskelig å stoppe å spise dem.
Du får lyst på en til…en til…en til…og enda en til.
I Italia sier vi «uno tira l’altro» (en trekker den andre).
Tilberedelse: 10’ + ca. 6-8 timer i kjøleskapet
Vin: Recioto
Ingredienser:
- 250 g revet kokos
- 250 g ricotta-ost
- 200 g sukker
- 50 g revet kokos (som kulene rulles inn i)
Slik gjør du:
Bland kokos, ricotta-ost og sukker.
La blandingen hvile i kjøleskapet i 6-8 timer, slik at den får en fast konsistens. Det beste er å lage den dagen før.
Lag små kuler av blandingen.
Rull kulene i den revne kokosen.
Heisann. Viss jeg ikke kan få tak i ricotta ost kan jeg da bruke cottage cheese?
Mvh Elin
Nei. Du finner ricottaost på Meny, Jakobs og noen ganger på Rema 1000 😀