Matkurs

italiensk-matkurs

Etter å ha brukt ett og et halvt år, tusenvis av timer på å studere, lese mange bøker, lage nye retter, prøve nye koketeknikker, snakke om mat, ingredienser og kjemi, tok jeg en eksamen i november 2019 i Italia for å bli sertifisert til å undervise om italiensk mat.

Etter denne perioden er jeg blitt enda mer nysgjerrig (er det mulig? 😊) og selv om jeg fortsetter å studere og alltid prøve noe nytt, (man slutter aldri å lære…), ønsker jeg at disse studiene skal gjøres tilgjengelig for de som (som meg) elsker den italienske mat-kulturen.

Så jeg er spent på å dele kunnskapene mine med deg som er glad i vår kultur.

Lær mer om det italienske kjøkkenet!

Har du lyst til å kunne lage italiensk mat fordi du er glad i Italia og maten der? Men så mangler du tid, anledning eller mulighet til å komme deg løs fra hjemmets alle hverdagsplikter.

Ikke noe problem! Jeg kommer til deg med råvarene og lærer deg hvordan man lager en italiensk meny, basert på tradisjonelle retter fra hele Italia, i ditt eget kjøkken.

Vi kan lage maten i felleskap. Ta gjerne med familie, venner og bekjente.

Til slutt setter vi oss ned og nyter maten dere har laget.

 

La meg skreddersy et spesielt opplegg for deg og vennene dine.

 

Gi bort et italiensk matkurs til bursdag eller til jul.

Noen ganger er det veldig vanskelig å finne den riktige gaven til en venn eller kjæreste, men hvis de er interesserte i matlaging, kan det å gi et matkurs være en kjempefin og morsom løsning.

Du kan bli med selv, så vil det bli ekstra morsomt.

Associazione Insegnanti Cucina Italiana

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale.    Din epostadresse vil ikke bli publisert