Kokt skinke-mousse (Mousse di prosciutto cotto)
Denne smakfulle moussen av kokt skinke er ideell å tilby til gjestene dine som forrett eller som aperitif med et godt glass vin.
Den er også perfekt som fingermat i en buffet.
Denne moussen består bare av noen få ingredienser og den er veldig enkel og rask å lage.
Man kan tilsette et par dråper konjakk noe som gir en sterkere smak til moussen.
Selv de som ikke føler seg så flinke til å lage mat, vil lykkes uten problemer ved å følge denne oppskriften.
Diff: 1
Tilberedelse: 10’
Vin:Prosecco eller Arneis
Ingredienser til 4 personer:
- 200 kokt skinke
- 120 g philadelphia-ost
- 1 ts brandy
- salt og nykvernet svart pepper
Til servering:
- Vol-au-vent/tartellette/ristet brød
Slik gjør du:
Hakk skinken i en mikser.
Tilsett philadelphia-osten og brandyen og kjør til en puré.
Skrap det ned i en bolle og smak til med salt og pepper. Rør godt.
Dekk skinkemoussen med plastfolie og legg den i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Server det med ristet brød eller som fyll i vol-au-vent eller tartelletter.